بسته بندی  لوازم  شکستنی

1-    هر وسیله را جداگانه داخل کاغذ بپیچید. حتی اگر آن وسیله محکم و با دوام باشد، بازهم آنرا در کارتن محکم جاسازی کنید. می توانید از نایلون حباب دار، دستمال سفره، دستمال آشپزخانه یا لباس های کهنه استفاده کنید. رومه هم گزینه دیگری است ولی ممکن است لکه جوهر آن روی وسایل، کتاب ها یا لباس ها باقی بماند.

2-    شیشه های حاوی مایعات را بجای کاغد داخل کیسه های پلاستیکی زیپ دار بگذارید. برای جلوگیری از شکستن یا پس دادن آنها را کاملاً بپوشانید.

3-    زیر کارتن و همچنین روی آن را یونولیت توپی یا شنی مخصوص بسته بندی بریزید تا از ضربه های احتمالی در امان باشند.

4-    وسایل و اشیاء سنگین تر را در پایین کارتن گذاشته و سبک تر ها را روی آن ها بچینید. وسایل شکستنی را در آخرین لایه کارتن قرار دهید. کارتن های شما اصلاً نباید بیشتر از 14 کیلوگرم وزن داشته باشند.

•    برای مثال یک کتاب آشپزی را کف کارتن قرار داده، روی آن یک کتری بگذارید و بعد اطراف آن را با حوله های آشپزخانه پر کنید. مگنت های روی یخچال و قاب عکس ها را هم روی همه آنها گذاشته و کارتن را چسب بزنید.

5-    روی کارتن با برچسب یا ماژیک بنویسید چه وسایلی داخل آن است تا در شلوغی اسباب کشی بتوانید هرچه را که لازم دارید زودتر پیدا کنید.

•    برای مثال بنویسید "کتاب های درسی" یا "اسباب بازی های امیرعلی".

•    اگر داخل کارتن وسیله های مختلف گذاشته اید بنویسید "مخلوط" یا "متفرقه" یا "وسایل متفرقه آشپزخانه".

•    روی دو طرف کارتن با کشیدن فلش رو به بالا مشخص کنید که سر کارتن کدام طرف است.

•    برای کارتنی که وسایل شکستنی داخل آن است، هر چهار طرف کارتن بنویسید "شکستنی" تا از هر طرف دید داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر و اطلاع از خدمات و هزینه ها و تعرفه های اسباب کشی به این صفحه بروید.

https://fadakbar.com/p-42206/routines/packing-for-moving-house

کارتن ,•    ,داخل ,بنویسید ,اسباب ,وسایل ,•    برای ,برای مثال ,کارتن قرار ,وسایل شکستنی ,بسته بندی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هواساز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک ketab4You دنیای از خوشمزه ها خرید اینترنتی جی ان بلاگ